Kapr v červeném víně s medovou omáčkou

Kapr v červeném víně s medovou omáčkou

24. 11. 2011

(Myrna Skálová, Praha)

4 porce kapra, 120 g másla, 70 g cibule, 2 stroužky česneku, 2 lžíce rajského protlaku, sůl, pepř, 25 g hladké mouky, 3 lžíce medu a půl citrónu

Na másle zpěníme pokrájenou cibuli, vložíme osolené a česnekem potřené porce a dusíme asi 15 minut. Při tom podléváme vínem. Rybu vyjmeme, vydušenou šťávu zaprášíme, přidáme protlak, med a citrón.

Recept z č. 12/2011 časopisu Recepty prima nápadů, který je právě na stáncích.


Atlas

Nejrozšířenější choroby rostlin, škůdci a fyziologické poruchy. Podle čeho je poznáte? Jaká ochrana je účinná?