Interiér

Parní hrnec pro experimenty v kuchyni

Rádi byste shodili pár kil úpravou jídelníčku? Potom zapomeňte na běžně zažitá dogmata ve způsobu přípravy pokrmů. Změna ve stravování vyžaduje i ochotu experimentovat. Vyzkoušejte třeba parní hrnec Gallet Colmar CUV 968, který je ideální na přípravu zeleniny, ryb a mořských plodů.

Vaření na páře je považované za jeden z nejzdravějších způsobů přípravy jídel. Suroviny si tak zachovají svoje vitamíny a minerály, krásnou vůni a navíc se nepřipalují. Parní hrnec od Gallet tvoří jedna hlavní varná nádoba s objemem 10 l a další tři transparentní nádoby. Obsahuje i misku na vaření rýže s objemem 1,1 l a nástavec na vajíčka. Model s příkonem 900 W disponuje funkcí Keep Warm na udržování teploty po dokončení vaření a nechybí mu ani 60-ti minutový časovač. Voda se do přístroje doplňuje zvenčí a je zde i ukazatel její hladiny.

Komentovat

Nepřehlédněte