Recepty Prima Nápadů 4/2014: vybíráme z obsahu

ZAHRADA  |  DISKUSE (1)
31 / 03 / 2014
Recepty Prima Nápadů 4/2014: vybíráme z obsahu

Minulý pátek vyšlo nové číslo našeho magazínu Recepty Prima Nápadů. Najdete v něm mnoho praktických a užitečných informací, včetně některých zcela nových a zajímavých témat.

Rozhovor: Šéfredaktorka Ivana Hudcová vyrazila za známým rybářem Jakubem Vágnerem. Rozhovor přináší nejen zážitky z cestování, ale i Jakubovy plány do budoucna.

Chaty a chalupy: autorská dvojice manželů Rollerových tentokrát zamířila omrknout krásnou chalupu se zahradou u Kuklova na Českokrumlovsku.

Interiér, Dům a byt: odbornice na vše kolem bydlení Jana Špatzová se podívala na zoubek malým bytům a topným tělesům. Oba články ukazují na dnešní moderní designové pojetí, v topných tělesech až nevídané.

Zahrada: Jaromír Malich se vrhnul na robotické sekačky a velké srovnání rotačních benzinových  sekaček se záběrem     46 cm.  Díky tomuto srovnání budete přesně vědět, co koupit.

Odborník a šlechtitel okurek ing. Jiří Holman radí, jak pěstovat tyto báječné rostliny bez použití chemie.

 

Pokud máte zájem o  roční předplatné našeho magazínu, na hlavní stránce můžete využít okno ,,Aktuální číslo".

Diskuse k článku

Redakce serveru nenese odpovědnost za obsah diskuzí a vyhrazuje si právo mazat nevhodné příspěvky.

Další články sekce

14 / 12 / 2017
SNÍH: Kde (ne)solit a jak ho využít

SNÍH: Kde (ne)solit a jak ho využít

více
13 / 12 / 2017
Užitková zahrada v prosinci

Užitková zahrada v prosinci

více
12 / 12 / 2017
ZAHRADNÍ PORADNA: Plody ořechů pokryté černým obalem

ZAHRADNÍ PORADNA: Plody ořechů pokryté černým obalem

více
12 / 12 / 2017
ZAHRADNÍ TECHNIKA: Základní údržba sněhové frézy

ZAHRADNÍ TECHNIKA: Základní údržba sněhové frézy

více
10 / 12 / 2017
Chráníme rostliny a stromy v zimě

Chráníme rostliny a stromy v zimě

více
8 / 12 / 2017
ZAHRADNÍ PORADNA: Proč hnědnou a měknou jablka

ZAHRADNÍ PORADNA: Proč hnědnou a měknou jablka

více
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace