Parní hrnec pro experimenty v kuchyni

VAŘENÍ  |  DISKUSE (0)
31 / 07 / 2014
Parní hrnec pro experimenty v kuchyni

Rádi byste shodili pár kil úpravou jídelníčku? Potom zapomeňte na běžně zažitá dogmata ve způsobu přípravy pokrmů. Změna ve stravování vyžaduje i ochotu experimentovat. Vyzkoušejte třeba parní hrnec Gallet Colmar CUV 968, který je ideální na přípravu zeleniny, ryb a mořských plodů.

Vaření na páře je považované za jeden z nejzdravějších způsobů přípravy jídel. Suroviny si tak zachovají svoje vitamíny a minerály, krásnou vůni a navíc se nepřipalují. Parní hrnec od Gallet tvoří jedna hlavní varná nádoba s objemem 10 l a další tři transparentní nádoby. Obsahuje i misku na vaření rýže s objemem 1,1 l a nástavec na vajíčka. Model s příkonem 900 W disponuje funkcí Keep Warm na udržování teploty po dokončení vaření a nechybí mu ani 60-ti minutový časovač. Voda se do přístroje doplňuje zvenčí a je zde i ukazatel její hladiny.

Diskuse k článku

Nebyla nalezena žádná položka ... buďte první a přidejte svůj komentář
Redakce serveru nenese odpovědnost za obsah diskuzí a vyhrazuje si právo mazat nevhodné příspěvky.

Další články sekce

5 / 12 / 2017
VEPŘOVÁ PEČENĚ S BYLINKOVÝM DIPEM

VEPŘOVÁ PEČENĚ S BYLINKOVÝM DIPEM

více
1 / 12 / 2017
SKOŘICOVÍ ŠNECI S OŘECHY

SKOŘICOVÍ ŠNECI S OŘECHY

více
1 / 12 / 2017
Cesta do bretaňského ráje (1)

Cesta do bretaňského ráje (1)

více
25 / 11 / 2017
Recepty na jablečné dobroty

Recepty na jablečné dobroty

více
24 / 11 / 2017
SVÁTEČNÍ SNÍDANĚ: Vánoční štóla a nápoj

SVÁTEČNÍ SNÍDANĚ: Vánoční štóla a nápoj

více
20 / 11 / 2017
Těstoviny s rajčatovou omáčkou a slaninou

Těstoviny s rajčatovou omáčkou a slaninou

více
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace