Víkendové mlsání: ČOKOLÁČ S FAZOLEMI

VAŘENÍ  |  DISKUSE (0)
05 / 02 / 2017
Víkendové mlsání: ČOKOLÁČ S FAZOLEMI

Moučník s luštěninou? A věřte, budete se olizovat! Nikdo neuvěří, že dezert obsahuje fazolky...

  • 60 minut, 12 osob, snadné
  • červené fazolky, 2 plechovky po 450 ml
  • vejce, 3 ks
  • třtinový cukr, 1 hrnek
  • kokosový olej, 6 polévkových lžic
  • práškové kakao, 6 polévkových lžic
  • mletá skořice, 1 čajová lžička
  • prášek do pečiva, 1 a 1 čajové lžičky
  • sůl, špetka
Troubu předehřejte na 200 °C. Fazolky z plechovky přesypte na sítko a propláchněte vodou.

Ve větší míse vyšlehejte ručním šlehačem společně celá vejce, kokosový olej a cukr. Přidejte fazolky a znovu promíchejte dohladka.

V misce smíchejte kakao, prášek do pečiva, mletou skořici a špetku soli. Směs vmíchejte vařečkou do mokré směsi.

Vlijte do formy (na plech) vymazané kokosovým olejem a pečte 45–50 minut. Hotový moučník můžete polít čokoládovou polevou a posypat sekanými ořechy, mandlemi nebo kokosem.

Text: redakce :: Foto: Isifa/Shutterstock

Diskuse k článku

Nebyla nalezena žádná položka ... buďte první a přidejte svůj komentář
Redakce serveru nenese odpovědnost za obsah diskuzí a vyhrazuje si právo mazat nevhodné příspěvky.

Další články sekce

13 / 9 / 2017
Prochází-li láska žaludkem, kde končí?

Prochází-li láska žaludkem, kde končí?

více
6 / 8 / 2017
Léto na talíři: STUDENÁ OKURKOVÁ POLÉVKA a DOMÁCÍ MÁTOVÁ ZMRZLINA

Léto na talíři: STUDENÁ OKURKOVÁ POLÉVKA a DOMÁCÍ MÁTOVÁ ZMRZLINA

více
8 / 7 / 2017
TIP PRO HORKÉ LETNÍ DNY: Domácí okurkově-limetková limonáda

TIP PRO HORKÉ LETNÍ DNY: Domácí okurkově-limetková limonáda

více
17 / 6 / 2017
Odlehčete svůj jídelníček: JDE TO I BEZ MASA…

Odlehčete svůj jídelníček: JDE TO I BEZ MASA…

více
4 / 6 / 2017
Rychlá večeře: Pikantní fajitas s hovězím masem

Rychlá večeře: Pikantní fajitas s hovězím masem

více
28 / 5 / 2017
Sladký víkend: MUFFINKY Z LISTOVÉHO TĚSTA

Sladký víkend: MUFFINKY Z LISTOVÉHO TĚSTA

více
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace